E Sportfogadási tippek szakértőktől

Online sportfogadás tippek és tanácsok szakértőktől

Bankroll menedzsment

2018. június 01. 07:50 - fogadnijo

Bankroll menedzsment
A helyes bankroll menedzsment elsajátítása létfontosságú minden sportfogadó számára. Mit jelent valójában a bankroll?A “bankroll” kifejezés arra a pénzösszegre utal, amit kizárólag sportfogadásra különítünk el. Ha bekövetkezne a lehetetlen, mindent elveszítenénk, akkor is maradna kenyérre való.

Akármekkora is ez az összeg amit a sportfogadásra szánsz, mindig megvan annak a kockázata, hogy elveszíted az egészet és tönkre mész. A jó bankroll menedzsment ahhoz kell, hogy ezt a kockázatot a lehető legalacsonyabban tartsd.Ahhoz, hogy valaki sikeres sportfogadó lehessen egy helyes bankroll menedzsment ismerete elengedhetetlenül szükséges hozzá.

A bankroll menedzsment alapszabályai

 

1. Ne játssz több pénzzel, mint amennyit gond nélkül elveszíthetsz!

Ez az első és legfontosabb szabály. A sportfogadásban mindig lehetséges, hogy pénzt vesztesz, még akkor is, ha jó tippadók tippjeit játszod meg. Éppen ezért soha nem szabad akkora összeget kockáztatni, aminek az elvesztése pénzügyi gondokat jelentene.

2. Soha ne fogadj a bankrollod 10%-ánál nagyobb összeggel!

Emlékeztek az Olasz bunda esetekre? Amikor a bíró és 3-3 játékos is benne volt, akkor sem tettek rá fel mindent! Azért, mert még így is volt némi esély, hogy mindent elveszítsenek egy meccsen! Mi se tegyük!

3. Meccsenként 2% tétet javaslok. Én személy szerint 5%-kal fogadók a stabil legalább 6 hónapnyi tapasztalattal rendelkező tippadókra.

 

Összegzés

A sportfogadásban könnyen bele lehet esni egy hosszú bukószériába. De ha betartod a fenti szabályokat, sikeresen túléled majd az ilyen időszakokat, különösebb probléma nélkül. Aztán ha megint melléd áll majd a szerencse és bejönnek a tippek, még jobban fogod élvezni, és ráadásul jelentős nyereséget is termelhetsz.

Megjegyzés: Hosszú évek alatt sok mindent megéltem. Ez jusson eszetekbe, veletek is megtörténhet: stabil jó tippadó, akit a mai napig követek egymás után 8-szor vesztett!!! Leghosszabb nyerőszériája: 18 egymás utáni nyertes meccs.

 

Egy tesztelt oldal estén volt „szerencsém” 15-ször egymás után búkni! Amióta csak hitelesítő oldalakról származó tippadókat tesztelek, azóta 8-nál több soha nem fordult elő.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://esportfogadas.blog.hu/api/trackback/id/tr9914645715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása